- Din lokale murer og tømrer

Vi er lokalt forankret!

Tilbygning og renovering i København og omegn

Drømmer du om et lyst og rummeligt nyt badeværelse eller et ekstra børneværelse?

Hos HH Byg Køge er vi eksperter i at skabe flotte tilbygninger og i ombygning af huse. Med vores store erfaring inden for branchen kan vi udføre enhver mureropgave inden for tilbygning. Hvad enten du skal have støbt en sokkel eller have muret vægge op, kan vi tilbyde dig vores hjælp. Vi varetager enhver opgave på professionel vis, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde. Vi har selv hjemme i Køge, men kører også ud til kunder i Solrød, Ringsted og det øvrige København.

Tilbygning giver mere plads til familien

Mangler I et ekstra værelse til et barn eller til overnattende gæster? Eller vil I gerne have en solrig udestue? Der er ingen tvivl om, at det er rart at bo et sted, hvor der er tilstrækkeligt med plads. Plads til at være, plads til at lege og plads til at opbevare. Går I i gang med en tilbygning, er det derfor en rigtig god ide at tænke nogle år frem i tiden. Får vi om fem år lyst til at udskifte vores badeværelse? Eller får vi brug for et ekstra rum til kontor?

Når I skal i gang med en tilbygning, kan det være smart at få ordnet det hele på én gang. Så skal I kun bo i byggerod én gang, og I skal ikke bruge tankekraft på en ombygning eller yderligere tilbygning senere. Mulighederne for at ombygge eller bygge til er store, og vi kan hjælpe dig med at få alle dine ønsker til at gå i opfyldelse.

Gør dit hus mere værd med en tilbygning

Når du ser på dit hus, har det så mangler i forhold til de omkringliggende huse? Er de andre huse større end dit? Er de moderniserede? Hvis du ikke bare gerne vil have mere plads, men også tænker at øge salgsprisen på dit hus, kan det være en god ide at se dig lidt omkring i nabolaget. Hvordan kan du gøre dit hus mere up-to-date?

Har du spørgsmål til din murermester?

Du kan ringe til os på telefon 28 95 73 30 eller sende os en e-mail på info@hhbyg-koege.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og laver til hver en tid et uforpligtende tilbud til dig.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi kan også hjælpe med:

- Vi klarer alt murer- og tømrerarbejde