- Din lokale murer og tømrer

Vi er lokalt forankret!

Nyt badeværelse i Københavnsområdet

Med vores hjælp er du sikker på, at få et nyt badeværelse, der ser ud præcis, som du gerne vil have det.

Søger du en murer til dit badeværelse, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos HH Byg Køge kan vi hjælpe dig med at bygge et nyt badeværelse eller med at renovere det, du allerede har. Vi løser mange forskellige mureropgaver for vores kunder, og vi har stor erfaring indenfor vores branche. Vi henvender os til private kunder og til erhvervsdrivende i København og omegn. Mangler du en dygtig murermester i Køge, Ringsted eller Solrød, er du landet det rigtige sted.

Ønsker du dig et nyt badeværelse?

Et badeværelse er ikke bare en luksus, men en daglig nødvendighed. Fungerer dit badeværelse ikke optimalt, kan det være en befrielse at få det ordnet. Vi er eksperter i renovering af badeværelser, og vi har al den ekspertise, der skal til for at tilbyde dig en professionel løsning. Vores erfaring inden for området gør, at du roligt kan lægge opgaven i vores hænder.

Har du brug for professionel vejledning i forhold til materialevalg og indretning af et nyt badeværelse, står vi til rådighed. Vi har gjort det mange gange før, og vi kan vejlede dig i alt fra valg af fliser og klinker til størrelsen på din nye bruseniche. Dine behov og ønsker er i centrum, og vi kan hjælpe dig med at opnå det resultat, du drømmer om. Du definerer dit ønskescenarie, og vi skaber det for dig.

Stort udvalg af klinker og fliser

Når du skal have fikset dit badeværelse, er der mange valg, der skal træffes. Der er ikke de form for klinker eller fliser (link), som vi ikke kan skaffe hjem til dig, og som vi ikke kan lægge til perfektion. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilke materialer der passer bedst til dit nye badeværelse. Både når det kommer til æstetik og funktionalitet.

Kontakt os – det er uforpligtende

Vi kører altid gerne hen til dig for at se på den opgave, du har til os – hvad enten det drejer sig om ombygning af dit badeværelse eller et helt nyt vådrum. Kontakt os per telefon eller mail for at lave en aftale. Du kan ringe til os på telefon 28 95 73 30 eller sende os en e-mail på info@hhbyg-koege.dk.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi kan også hjælpe med:

- Vi klarer alt murer- og tømrerarbejde