- Din lokale murer og tømrer

Vi er lokalt forankret!

Din ekspert i fliser og klinker i hovedstadsområdet

Fliser og klinker er det halve af et køkken eller et badeværelse. Lad os tage os af opgaven – så er du sikker på et godt resultat.

Hos HH Byg Køge kan vi hjælpe dig med opsætning af fliser og klinker i dit hjem. Hvad enten du har brug for professionel hjælp til en stor eller en mindre opgave, kan du roligt sætte os på sagen. Vores kunder består af private såvel som erhvervsdrivende i København og omegn, og vi er den foretrukne samarbejdspartner for mange kunder i områder nær Køge, Ringsted og Solrød.

Intet badeværelse uden fliser

Et vådrum som et badeværelse har fliser som sit omdrejningspunkt. Fliser kan holde til vand og fugt, og de bliver ikke ødelagt af, at du tager bad dagligt og udsætter dem for fugt og damp. Vil du være sikker på et godt resultat, er det en god ide at få en fagmand til at varetage opgaven. Det er en opgave, som kræver præcision og sans for detaljen. For hvem vil være interesseret i at have fliser i sit badeværelse, der er lagt forkert og skævt?

Når du vælger fliser, har du mange muligheder at vælge mellem. Hvilken farve skal de have? Skal det være mosaik eller granit? Skal fliserne være store eller små? Der er mange valg, der skal træffes, og vil du gerne have vores faglige vurdering med på vejen, står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig.

Klinker i køkken – nemme at holde rene

De fleste køkkener har klinkegulve eller klinker på væggen. Klinker er vedligeholdelsesfrie, og de er nemme at rengøre, når der kommer skidt på gulvet, eller når det sprøjter med stegefedt under madlavningen. De har samtidig et rent look, som er meget tiltalende, når du har med madvarer at gøre. Skab et indbydende køkken med klinker, som er indbydende og nemt at holde rent.

Vælger du os til at varetage opgaven med opsætning af klinker i dit køkken, kan du være sikker på, at du får det resultat, du drømmer om. Vi anser ikke vores arbejde som fuldført, før både vi og du er tilfredse med det endelige resultat. Vores fornemmeste opgave er at skabe løsninger, som passer til dine ønsker og behov, og som lever op til vores faglige stolthed.

Giv os et kald

Du kan ringe til os på telefon 28 95 73 30 eller sende os en e-mail på info@hhbyg-koege.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi kan også hjælpe med:

- Vi klarer alt murer- og tømrerarbejde