- Din lokale murer og tømrer

Vi er lokalt forankret!

Professionel facaderenovering i København

Ser facaden på din bygning slidt og falmet ud? Vi får den til at blive så god som ny.

Et af vores mange specialer hos HH Byg Køge er facaderenovering. Vi varetager både mindre opgaver med enkelte huse, og vi påtager os også gerne større opgaver hos boligforeninger. Vi opererer i hele området omkring København og henvender os til private kunder såvel som til erhvervsdrivende. Mange kunder i Solrød, Ringsted eller Køge bruger os som sin foretrukne murer til facaderenovering, og vi kan også tilbyde dig en professionel løsning.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Sandblæsning
  • Vandskuring
  • Filtsning
  • Pudsning af mur
  • Alt inden for facaderenovering

Renovering af facade – nyt liv til dit hus

Facaden på dit hus er det første, dine gæster ser, når de kommer hjem til dig. Den er derfor afgørende for førstehåndstrykket og sender et signal om, hvordan der ellers ser ud hjemme hos dig. En slidt facade, der er begyndt at skalle af, og som har en falmet farve, ser mindre indbydende ud, og det kan være træls for dig at se på hver eneste dag, når du kommer hjem. Med en facaderenovering kommer din facade til at se ny og vedligeholdt ud igen. Du får tilført nyt liv til dit hjem, og du vil få en følelse af at komme hjem til et helt andet hus hver dag.

Din ekspert i facaderenovering

Når vi kommer hjem til dig, vurderer vi, hvor omfattende en behandling din facade trænger til. Hvad enten den blot trænger til en mindre omgang eller en mere omfattende behandling, har vi prøvet det mange gange før. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi har arbejdet med facader i flere år. Så du kan være helt tryg ved at lade os påtage os opgaven.

Vil du gerne vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvad enten du har spørgsmål, eller du gerne vil have os til at give dig et tilbud på en opgave med facaderenovering. Du kan få fat i os på telefon 28 95 73 30, og ellers kan du også altid henvende dig ved at sende en mail afsted til os på info@hhbyg-koege.dk.

Giv os et kald, hvis du gerne vil have os til at se på din facade. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, som ikke koster dig noget.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi kan også hjælpe med:

- Vi klarer alt murer- og tømrerarbejde